Links

www.praktijkjanschrurs.info
Praktijk voor orthopedagogische en psychologische diagnostiek, begeleiding en behandeling. Gespecialiseerd in kinderen, jongeren en volwassenen met autisme spectrumstoornissen.

www.autismepunt.nl
Autismepunt is een kleine zorgaanbieder die volledig is gespecialiseerd in autisme en het gehele pakket van begeleiding, re-integratie, jobcoaching, begeleid wonen, diagnostiek en behandeling in huis heeft.

www.jolijnmonteiro.nl
Jolijn Monteiro is een praktijk voor kinderpsychologie in Hapert, gespecialiseerd in begeleiding en behandeling van kinderen en ouders op het gebied van gedrag en opvoeding.

www.expertisebureauokj.nl
Expertise Bureau OKJ is een kleinschalige zorgonderneming welke specialistische ambulante hulpverlening biedt aan ouders met een psychiatrische problematiek en/ of psychosociale stoornis. Expertise Bureau OKJ biedt ondersteuning al startend tijdens de zwangerschap, maar ook wanneer u merkt dat de opvoeding niet verloopt zoals u zou wensen.

www.vidasense.nl
VidaSense is een laagdrempelige praktijk voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. We bieden diagnostiek en behandeling voor kinderen/jeugdigen en hun ouders en behandeling, (job)coaching aan volwassen en het bedrijfsleven.